Opskrifts detaljer
|
Navn |
Omelet med svinekød |
Beskrivelse |
Ret : Hovedretter
Ingrediens : Æg og svinekød |
Nøgleord |
Oprindelsesland : Thailand - |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Svinekød |
Opskriften er læst: |
4582 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
125 g. |
frisk hakket svinekød |
1¼ dl. |
vand |
4 |
let sammen piskende æg |
2 spsk. |
vegetabilsk olie |
2 fed |
hakket hvidløg |
1 spsk. |
lys sojasauce |
3 |
hakkede forårsløg |
1 |
pose hakket koriander med rødder |
100 g. |
sukker ærter |
100 g. |
mini majs |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Varm 1 spsk olie op i en stor pande, tilsæt svinekød og hvidløg og steg, til kødet bliver brunt. |
2 |
Tilsæt lys sojasauce og vand, kog op. Skru ned for blusset og lad simre, til væsken er fordampet. Tag kødet op og stil det til side. |
3 |
Vask og tør panden og sæt den tilbage på blusset. Tilsæt den sidste skefuld olie og lad den løbe hen over panden. Hæld de sammenpiskede æg på panden. |
4 |
Kom svinekødet, forårsløg, mini majs, sukker ærter og koriander over æggemassen og læg låg på. Steg omeletten ved moderat varme, til æggene begynder at stivne. Fold halvdelen af omeletten over den anden halvdel og steg videre, til æggemassen i midten er stivnet, pynt omeletten med frisk koriander |
5 |
Som tilbehør kan anbefales En meget lækker Sød Chili sauce |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|