Opskrifts detaljer
|
Navn |
Hjemmelavet Is |
Beskrivelse |
Grundopskrift til hjemmelavet is, som både er billigere at lave og smager bedre end de købte isdesserter. Der findes mange forskellige fyld til isen. |
Nøgleord |
Hjemmelavet is skal helst tages ud af fryseren ½ time, før den skal bruges. |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Lækkerier |
Opskriften er læst: |
3559 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
4 |
pasteuriserede æggeblommer |
4 spsk |
sukker |
½ l |
piskefløde |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Pisk æggeblommerne og sukkeret godt sammen. Pisk fløden stiv.Bland forsigtigt æg og flødeskum (evt. med en dejskraber). Stil blandingen i fryseren. Rør af og til i blandingen de første par timer af frysetiden, så isen ikke krystalliserer. Efter ca. 5 timer er isen klar. |
2 |
Vanilleis: Tilsæt blandingen kornene fra 2 vanillestænger. |
3 |
Nougatis: Smelt 75g sukker gyldent på en pande. Tilsæt 50g hakkede mandler under omrøring. Hæld nougatblandingen på en plade med bagepapir og afkøl den. Knus nougaten og bland den i isblandingen efter 2 timers frysetid, når isen er grødagtig, så fordeler nougaten sig i hele isen. |
4 |
Andre forslag: Hakket chokolade, nødder, mandler, marcipan, rom, portvin eller moset frugt. |
5 |
Hjemmelavet is skal helst tages ud af fryseren ½ time, før den skal bruges. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|