Opskrifts detaljer
|
Navn |
Fars Leverpostej |
Beskrivelse |
Her er den lækreste leverpostej jeg nogensinde har smagt. |
Nøgleord |
Guf |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Diverse |
Opskriften er læst: |
3672 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
1 kg |
lever (kalv eller svin) |
500 g |
spæk |
100 g |
smør |
150 g |
mel |
1 liter |
mælk |
2 dl |
fløde |
4 |
æg |
1 |
stort revet eller grofthakket løg |
2 |
fed hakket hvidløg |
1 tsk. |
stødt allehånde |
1 tsk. |
stødt nellike |
2 tsk. |
tsk. tørret salvie |
3 tsk. |
salt |
4 tsk. |
friskkværnet peber |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Tænd ovnen på 200°C. Smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt melet og lad det bage af i et par minutter under omrøring. Tilsæt mælk og fløde lidt af gangen under omrøring så man ender med en smuk tyk opbagning. Tag gryden af varmen og tilsæt spækket og rør det ud. Tilsæt æg, revet løg, hvidløg og krydderier. Tilsæt lever og rør det ud. Hæld levermassen i forme (jeg bruger relativt små engangsforme, så kan jeg tage passende portioner ud af fryseren ad gangen). Læg et stykke bacon hen over hver leverpostej (kan udelades). Bag leverpostejen i en time i vandbad. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|