Opskrifts detaljer
|
Navn |
THAILANDSKE FORÅRSRULLER |
Beskrivelse |
De smager intet mindre end formidabelt. |
Nøgleord |
(MÅSKE VERDENS BEDSTE) |
Tilføjet af |
IT |
Kategorinavn |
Svinekød |
Opskriften er læst: |
4382 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
400 g |
hakket svinekød |
et par |
tørrede shitakesvampe |
et par |
tørrede sorte kinesiske svampe (black fungus) |
1 |
lille dåse bambusskud i strimler |
en |
håndfuld udblødte glasnudler, klippet i lidt mindre stykker |
1 |
løg, hakket |
4 |
fed hvidløg, hakket |
1 |
gulerod, revet |
4 |
spsk lys soya |
1 |
tsk hvid peber |
1 |
tsk sukker |
1 |
tsk salt |
1 |
håndfuld bønnespirer |
1 |
æg (til pensling), pisket |
ca 25 |
forårsrullerplader |
1 |
olie til stegning |
Tilbehør: |
Sød chilisovs, Mørk soya |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Svampene udblødes i vand natten over eller, hvis man ikke har så meget tid, et par timer i varmt vand. Skær dem herefter i tynde skiver/strimler. Alle ingredienser til fyldet pånær bønnespirer blandes og steges i en wok indtil kødet er gennemstegt. Smag til og tilsæt mere soya, sukker, salt eller peber, hvis det er nødvendigt og lad det så køle lidt af og så tilsæt bønnespirer. Varm olien op i en gryde. Når den er varm, begyndes der på at folde forårsrullerne. En skefuld fyld eller to lægges på en forårsrulleplade og foldes som på ovenstående videoklip. Steg 4-5 forsårsruller ad gangen og læg til afdrypning i et dørslag, en si eller på en tallerken dækket med køkkenrulle. Server med sød chilisovs og eventuelt mørk soya. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|