Opskrifts detaljer
|
Navn |
"HVIDLØGSREJER" |
Beskrivelse |
Goong Gah Tee-em er en enkel, men alligevel velsmagende ret. Den er nem at lave og er næsten altid en succes - uanset hvem der laver den! Retten serveres normalt med ris.
I et typisk thailandsk måltid anvendes Goong Gah tee-em næsten aldrig som et måltid i sig selv, men derimod sammen med flere andre retter. |
Nøgleord |
Thai ret |
Tilføjet af |
yindee |
Kategorinavn |
Fisk |
Opskriften er læst: |
22913 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
Til |
4 personer |
......................... |
...................................................................... |
8 |
fed Hvidløg (knust) |
2 |
Fiskesauce |
2 |
Korianderrod (hakket - kan erstattes af hakkede korianderblade) |
1 |
Citron |
1 1⁄2 spsk |
Brun farin |
1⁄2 tsk |
Friskkværnet peber |
500 gram |
Rejer |
lidt |
Vegetabilsk olie |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Start med at lave en marinade bestående af hvidløg, korianderrod, fiskesauce, brun farin og peber. Tilsæt rejerne og lad dem marinere i ca. 30 minutter. |
2 |
Når de 30 minutter er gået opvarmer du 2 spsk olie i en mellemstor stegepande. Tilsæt de marinerede rejer og steg et par minutter. Klem lidt citronsaft i blandingen og server med et par kviste frisk koriander på toppen. |
3 |
Spis ris til og drik kildevand |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|