Antal indlæg: 535 Tilmeldt: 11.09.09 Status: Offline
Bedre mad i 10 kilometers højde
Søren Selin, der er køkkenchef på den to stjernede Michelin restaurant AOC, har fået mulighed for at sammensætte en
menu, der skal serveres i Singapore Airlines fly fra Københavns Lufthavn.
Det er altid sjovt at prøve nogle nye ting af. Her bliver der lagt nogle benspænd ind, som man bliver nødt til at forholde
sig til, forklarer Søren Selin til TV 2 Kosmopol.
Menuen består af en forret og en hovedret, der skal serveres på Business Class på Singapore Airlines ruter fra
København til Singapore.
Det er vigtigt, at maden er fyldt med smag. For i ti kilometers højde bliver menneskers smags- og lugtesans nemlig
svækket på grund af kabinetrykket.
Derudover er der en række hygiejne- og sikkerhedskrav, der skal tages højde for, når det gælder fly mad.
Og så har det stor betydning, at maden kan klare at blive varmet op i luften igen, og at det er nemt at anrette og
servere, tilføjer Søren Selin.