Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
skipper
Skrevet d. 14-01-2020 04:34
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3583
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline


Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bille
Skrevet d. 21-01-2020 15:32
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 73
Tilmeldt: 28.08.16
 Status: Offline

Der var engang hvor Danmark var dejligt music


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 27-01-2020 17:16
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 676
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

BORGERKRIGEN – ET SNARLIGT RÆDSESSCENARIUMEn bombesprængt skolebus midt i København. Mens skrigene endnu lyder fra de få overlevende børn, har danskerne fået nok. 40 års dominans, ydmygelser, kriminalitet, voldtægter, drab og særkrav fra en gruppe fremmede, der støttes af naive, danske politikere samt milliarder og atter milliarder af danske skattekroner, bliver nu afløst af den længe ventede konsekvens.

For denne grusomme aktion skaber den naturlige reaktion.

Og reaktionen udebliver ikke. Tusindvis af danskerne over hele landet går amok, og smadrer muslimske butikker og moskeer. Tilhyllede kvinder får revet deres tøj af, mænd med fuldskæg iført ”hvide kjoler” bliver tæsket, og virksomheder, der producerer halal-certificerede fødevarer bliver raseret.

Som modsvar mobiliserer muslimerne støttet af store dele af den danske venstrefløj øjeblikkeligt hundredevis af våbenføre grupper, der drager hærgende gennem danske byer, mens andre mobile enheder kører rundt i gaderne og skyder tilfældige folk – også de politifolk, der modigt tør gå op mod dem.

Den ventede, men frygtede borgerkrig er i gang.

Politiet, og ikke mindst politikerne er handlingslammede. Først efter flere dage erklæres landet i undtagelsestilstand. Men de få militære styrker er kun i stand til at forsvare landets vigtigste instanser, såsom fx regeringsbygninger, Amalienborg, lufthavne, broer, færgeforbindelser, energiselskaber, vandforsyninger og telekommunikation. Og naturligvis politikerne, der med deres familier har forskanset sig på Christiansborg, mens de fortvivlet forsøger at finde forklaringen på det anarki og kaos, de selv har skabt.

Luftbilleder af Danmark viser overalt et brændende land. I gaderne ligger udbrændte biler og forkullede lig, og på landevejene ses horder af flygtninge, der forsøger at nå en af de få byer, der endnu er sikre.

Efter flere ugers guerillakrig trækker muslimerne sig tilbage for at befæste deres traditionelle levesteder, nemlig ghettoerne. Et træk, der giver håb for danskerne, der nu kan begynde at genopbygge deres egne, geografiske områder.

USA går ind

Den danske hær støttet af enheder fra naturligvis det aldrig svigtende USA omringer nu de muslimske ghettoer. Men statsministeren forbyder soldaterne at gå ind i disse områder eller sønderbombe dem – af hensyn til den verdensomspændende opinion. Regeringen satser på, at den muslimernes vil overgive sig, når deres forsyninger slipper op. En naiv strategi. For venstreorienterede humanister fra hele verden støtter moralsk det islamiske. Så resultatet bliver, at der dagligt leveres fødevarer og andre fornødenheder til de fremmedes befæstningsbyer.

De mange ”antifascister”, der er i ledtog med muslimerne, har splittet sig op. Nogle grupper befinder sig i ghettoerne, mens andre er gået under jorden, hvorfra de konstant foretager overraskelsesangreb mod hæren, civilbefolkningen og infrastrukturen. En effektiv udryddelsesmaskine, for ingen kan længere genkende ven fra fjende.

Tre år senere bliver en våbenhvile officielt indgået.

Nu, 30 år efter krigens opståen, fortsætter våbenhvilen. For konflikten er endnu ikke løst. For den kan ikke løses. Danskerne ønsker af frygt ikke muslimerne ud af deres ghettoer. Og muslimerne vil heller ikke forlade dem, da de her uden indblanding fra den danske stat nu lever efter religiøse, islamiske love.

– Danske politikere har jo givet os et dansk statsborgerskab, så vi forsvinder aldrig, fortæller de til verdenspressen.

Tilbage står et nedslidt og ødelagt land, der trods genopbygningen af de danske territorier ikke har været i stand til at genopbygge den samhørighed og tillid, der tidligere kendetegnede det danske folk. En ufattelig nedbrydelse af én af verdens fineste kulturer, der nu er afløst af had, mistænksomhed, foragt og splittelse. Så meget, at også de etniske danske borgere nu kun bosætter sig i byer og områder, der politisk har den samme holdning som dem.

Med andre ord: ét Danmark bestående af tre befolkningsgrupper, der for evigt vil strides om det samme lille, stykke land.

Et måske realistisk billede af fremtidens Danmark, hvis tidligere politikere naivt troede, at islam og demokrati kunne forenes?kilde: https://newspeek....scenarium/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
peter greersen
Skrevet d. 10-02-2020 18:56
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 54
Tilmeldt: 14.10.18
 Status: Offline
Bopæl: Thailand
Nu bliver jeg arrig.

- Hvordan kan man passe sådan en gang bekvemmelighedsflygtninge op med gratis serveret mad - kan de ikke noget selv?

Pensionister skal betale selv
- Vi har pensionister på plejehjemmene, der ikke har råd til noget som helst p.g.a. de skal bruge hele deres pension for at bo og leve der.

- TIL ALLE POLITIKERNE I BURDE SKAMME JER.

Topservering og sikke fine retter
Sådan skriver i en af de 336 kommentarer, TV-indslaget om maden i nødasylcenteret i Næstved, har fået. Og Børge er ikke den eneste, der laver en sammenligning af asyl-maden med den mad danske pensionister spiser.

- Varm mad 2 gange om dagen, tilberedt af professionelle kokke!

- Det er simpelthen vanvid!

Skulle have ældremad eller fængselsmad
- De kunne få det det samme som vores ældre får, eller hvad de indsatte i arresthuse bliver spist af med, skriver nationens! 'ikkenuigen', og J.Hartmann skriver i et læserbrev, at han mærkede et hop i hjertet, da han så indslaget:

- Det er jo top servering med morgen buffet og sikken nogle fine frokostretter og lækkerier, der blev serveret til aften.

Migranter skal have ordentlig mad, men....
- Hold da op, når jeg tænker blot tre uger tilbage på jule middagen for mange af vore ældre på plejehjemmene.

- Den tallerken de fik var så ulækker at min kat ikke engang ville æde det.

- Men hvorfor den kæmpe forskel på folk - selvfølgelig skal migranter have ordentlig mad, men de har aldrig betalt en rød øre, mens de ældre har ydet deres til samfundet, og de skal så ovenikøbet selv betale for en gang sjasket mad på mange plejehjem, skriver Hartmann.

Hvad mener du? Ville du hellere bo i en asyllejr end på et dansk plejehjem?

kilde: https://ekstrabla...d/5909268?
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 12-02-2020 21:28
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3583
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Det var dog den stivesteAngry

Godt nok er det 4 år siden læserbrevet blev skrevet, og at de for længst har skidt maden ud, men alligevelnej

Og bare se videoen, det er jo så tænderne løber i vand.

Selv er jeg på delvis dansk pension, og hvis I tror jeg får varm mad to gange om dagen, så har I ret.
Jeg har sgu aldrig haft det så godt som efter jeg gik i pensionmusic

Og hvad fanden lad dog de stakkels mennesker få lidt at spise din næringsorg.

Hvor videoen stammer fra fortaber sig i det uvisse, men måske kan Peter hjælpe os lidt dergodag

Og så er den med at maden bliver lavet af professionelle kokke, hvad havde han tænkt sig var passende?
En pensioneret køkkenkarl fra Auschwitz måske?
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
12-årige Aphinya sendes hjem til Thailand, selvom hendes mor bor og er gift i Danmark Nyheder på dansk 22 16-09-2019 19:25
Engle eller Banditter Film, bøger etc 4 05-06-2019 21:47
Kærlighed eller business Diverse 1 18-04-2019 04:36
Kærlighed eller business? Film, bøger etc 1 05-04-2019 09:29
Det ville jo nok udløse en sur smiley og et straks påbud i Danmark Thaimad 2 23-03-2019 12:12

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.21 sekunder | 47,646,000 Unikke besøg | jQ Blog