Se emne

Hvem er her? 2 gæst(er)
 Udskriv emne
"Jamsekogeriet"
ida
#21 Udskriv indlæg
Skrevet d. 13-10-2012 18:19
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 153
Tilmeldt: 04.11.10
 Status: Offline

freja Thumb en af dine vegetar retter som faktisk smager rigtig godt, ida like.

min mor laver brunkål, ved at brune hvidkålen i sukker, herefter putter hun medister og flæsk i, ingen vand siger hun, det skal kommer af sig selv. kødet serveres så sammen med kålen og dijon sennep.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
lillemanden
#22 Udskriv indlæg
Skrevet d. 13-10-2012 18:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 614
Tilmeldt: 15.06.09
 Status: Offline

Det er korrekt Ida , jeg bruger nu stegeben og røget flæsk.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Pleasantville
#23 Udskriv indlæg
Skrevet d. 13-10-2012 22:57
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 149
Tilmeldt: 10.06.12
 Status: Offline

Her er en lille sjov en hvor min søn spiser æbleskiver
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
freja
#24 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-10-2012 05:32
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 954
Tilmeldt: 25.06.09
 Status: Offline

Herlig lille dreng. Kan man fortænke ham i at forsvarer sine æbleskiver. Få dig din egen portion. Grin
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Vanilla
#25 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-10-2012 06:06

Bruger

Antal indlæg: 275
Tilmeldt: 13.09.12
 Status: Offline

Sikken en soed lille dreng.......Grin
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#26 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-10-2012 07:44
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

freja skrev:
Herlig lille dreng. Kan man fortænke ham i at forsvarer sine æbleskiver. Få dig din egen portion. Grin


Ja Vanilla,- lad være med at stå med det sultne blik næste gang du filmer driller
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#27 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-10-2012 11:41
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline


Har lige taget 1½kg. hjemmerøget/saltet flæsk ud af fryseren.
Er der nogle, der kender "pindsvin"??ved ikkemusic
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Vanilla
#28 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-10-2012 12:01

Bruger

Antal indlæg: 275
Tilmeldt: 13.09.12
 Status: Offline

Pindsvin, laves det ikke normalt af kaebesnitter ? Isaafald er det for mig noget pind-svineri at spise.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#29 Udskriv indlæg
Skrevet d. 14-10-2012 12:27
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

Jo,-de rigtige gammeldags kæbesnitter, med godt fedtlag. -Men de er umulige at opdrive længere. Kødlunsen bliver skåret af til "svine-klumper" (smager godt, flækket,- med persille i). Resten bliver for det meste eksporteret (Kina).music
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#30 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 09:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

I aften kommer den til at lyde på stegte svinehjerter (3 stk.). Hjerterne er fra min "private" slagter, så jeg er fri for den mishandling de ellers får ved supermarkeder (bliver skåret op på både kryds og tværs). -De her er lidt vanskeligere at få alt blod ud af, men til gengæld er det nemt med persillen,-og de behøver ikke at blive snøret. Ved udskæring bagefter får man også pæne skiver.music
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
lillemanden
#31 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 13:34
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 614
Tilmeldt: 15.06.09
 Status: Offline

Uhm Hjerter i fløde sovs , du kan lægge dem i eddikevand det hjælper med til at rense blodet ud .

hvornår er de færdige , så kommer jeg løbende. hi hi

Pindsvin har jeg aldrig hørt om , men har fået og lavet masser af kæber
skaal
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Vanilla
#32 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 16:49

Bruger

Antal indlæg: 275
Tilmeldt: 13.09.12
 Status: Offline

Konen er ved at lave karrygullash, det er bestemt ikke at kimse af, ja min nye skjorte bliver nok snart for lille...........igen.

Morgenmaden i dag, bestod af en laekker rissuppe.Thumb
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
freja
#33 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 17:01
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 954
Tilmeldt: 25.06.09
 Status: Offline

Vanilla hvis du holder dig til mine retter, bliver du ikke overvægtig.Thumb

I aften skal jeg nyde en af mine favoritter.

Skaldyrssalat med grape og chili

Dressing ( smag selv til)
½ liter tykmælk
hakket frisk rød chilipeber
fintrevet frisk ingefær
akaciehonning
groft salt


Skaldyrssalat med grape og chili
1 rød grapefrugt (ca. 325 g)
1 gul grapefrugt (ca. 325 g)
hakket frisk rød chilipeber
hakkede friske korianderblade
275 g pillede, kogte tigerrejer
200 g store rejer

Pynt
friske korianderblade
Tilbehør
150 g ristet hjertebrød, frisk blandet salat


Dressing:

Sæt 2 kaffefiltre i en sigte over en skål. Fordel tykmælken i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 2 timer. Kom den afdryppede tykmælk i en skål og vend resten af ingredienserne i. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Salaten:

Skær skal og hinder af grapefrugterne - følg frugtens form. Skær så bådene løsnes uden at hinderne følger med. Gem saften. Vend grapefileterne og 2 spsk af grapesaften sammen med chilipeber og koriander i en skål. Lad rejerne dryppe godt af og vend dem forsigtigt sammen med grapefrugterne. Smag skaldyrssalaten til.

Ved serveringen:

Pynt skaldyrssalaten med korianderblade og server dressingen i en skål ved siden af.
Skaldyrssalat med grape og chili kan stå tildækket i køleskabet ca. 2 timer inden serveringen.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
sank
#34 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 17:23
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1828
Tilmeldt: 05.10.09
 Status: Offline

music Jaeee freja jeg kommer mortor jeg kommer hvad er hovedretten ?
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
freja
#35 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 17:46
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 954
Tilmeldt: 25.06.09
 Status: Offline

sank skrev:
music Jaeee freja jeg kommer mortor jeg kommer hvad er hovedretten ?


Det er en aftale, jeg smider en kuvert mere på.Thumb

Hovedret?

Det er skam hovedretten, men du kan få en laksetatar med agurk til forret.

Mundrette skåret frugt med lidt vanilje creme til dessert.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#36 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 17:56
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline


Mundrette skåret frugt med lidt vanilje creme til dessert.

Hvis det er til sank, var det så ikke bedre med blenderen??griner
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
lillemanden
#37 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 18:57
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 614
Tilmeldt: 15.06.09
 Status: Offline

Hej freja grabfrugt er ok , men dine skaldyrs venner kan du godt beholde, sank eksker skaldyr , men får det stort set kun i Thailand. Ellers kun rejer , men dem spiser han i meget store mængder.

så jeg melder fra. undskyld.

laks er ok
music
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
freja
#38 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 19:36
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 954
Tilmeldt: 25.06.09
 Status: Offline

Det er så ok, du kan måske ikke tåle skaldyr?

Ja laksetatar smager himmelsk, men det gør frisk laks nu i det hele taget, syntes jeg og kan varieres i det uendelige.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#39 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-10-2012 20:12
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1814
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

freja skrev:
Det er så ok, du kan måske ikke tåle skaldyr?

Ja laksetatar smager himmelsk, men det gør frisk laks nu i det hele taget, syntes jeg og kan varieres i det uendelige.


De pestbefængte burlaks der købes i DK, burde forbydes til menneskeføde. De er jo fyldt af hormoner og antibiotika.
-Nej,-lad os få friskfangede laks fra Godthåbsfjorden. Så er der ren laksesmag. - Bare spørg Pleasantville Thumb

Læs f. eks. her: http://www.redvil....dk/?p=517

Tak for mad!! Sad
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Pleasantville
#40 Udskriv indlæg
Skrevet d. 16-10-2012 00:45
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 149
Tilmeldt: 10.06.12
 Status: Offline

Ja det er ik så ring enda Thumb
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Siamese Stone Unveils Exclusive "Island Collection" in Phuket Fri debat: Pattaya 1 24-01-2024 12:35
Havets Vagabond - Finn "Sømand" Hansen Film, bøger etc 1 03-06-2023 19:39
Jens "The Beast" Film, bøger etc 3 03-02-2023 16:28
Thai Lesson: 5 Slang Words for "Sexy" Thaisproget i skrift og tale 1 22-10-2022 16:44
"Fun to Travel in Thailand" Hele Thailand 6 24-09-2022 18:20

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.25 sekunder | 116,580,277 Unikke besøg | jQ Blog